<

Росіяни відновилися та намагаються оточити Куп’янськ, – Сирський

21:02 | 14.10.2023 / Новини / , /
Перегляди
249
/ Коментарі відсутні

Командувач Східного угруповування військ генерал-полковник Олександр Сирський заявив про нові наступи росії в районі Макіївки та на Куп’янському напрямку.

Про це розповів Сирський, якого цитує Military Media Center

«Противник, після завданих йому втрат, за два місяці відновився та розпочав активні наступальні дії в районі Макіївки, а згодом і на Куп’янському напрямку. Тривають важкі бої. Головна мета ворога – розгром угруповання наших військ, оточення Куп’янська і вихід на рубіж річки Оскіл.

Щоденно противник здійснює десятки атак силами штурмових груп за підтримки бронетехніки, веде щільний мінометний і артилерійський вогонь по нашим позиціям. Втім, наші бійці були готові до такого розвитку подій і дають гідну відсіч противнику. Він несе значні втрати та не досягнув суттєвих успіхів», – сказав він. 

З метою вивчення обстановки та прийняття оперативних рішень Сирський працював у військових частинах, які ведуть оборону в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання військ «Лиман». Додав, що зустрівся з командирами частин і підрозділів, заслухав доповіді про поточну обстановку.  На місці були прийняті рішення щодо подальших дій та розв’язано ряд проблемних питань.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця