<

Росіяни пошкодили пункт пропуску між Україною та Румунією

13:51 | 26.09.2023 / Новини / , , /
Перегляди
208
/ коментарі 2

Російські терористи в ніч на 26-те вересня вчергове атакували Україну дронами. Внаслідок атаки на кордоні між Україною та Румунією росіяни пошкодили пункт пропуску.

Про це повідомила речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, передає Главком.

«Атака була спрямована на портову і прикордонну інфраструктуру Подунавʼя. Внаслідок влучання там є загоряння автотранспорту в зоні очікування, є інформація про двох постраждалих водіїв, яким надано медичну допомогу», – сказала Гуменюк.

Крім того зазначається, що був дуже серйозний ризик для пасажирів автобуса, який готувався для перетину кордону. Також росіяни пошкодили прикордонну інфраструктуру в міжнародному пункті пропуску.

Гуменюк додала, що результативність роботи Сил протиповітряної оборони надзвичайно висока.

Нагадаємо, сьогодні вночі сили ППО знищили 26 із 38 «Шахедів».

Рашисти влучили в об’єкт інфраструктури на Черкащині. Також окупанти протягом двох годин атакували ударними безпілотниками Одеську область. В Ізмаїльському районі відбулись влучання у припортову інфраструктуру. Постраждали двоє чоловіків, водії вантажівок. Одному з них медичну допомогу надали на місці, другого з важкою травмою руки ушпиталили. Пошкоджено будівлю пункту пропуску, складські приміщення, близько 30 вантажівок, шість фур зайнялися.




коментарів: 2
  1. НАТО, шо там?
    Євросоюз, шо там?
    Вже ракети падали в Польщі, в Румунії, в Молдові, далі будете мовчати???????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок