<

Росія планує відновити виробництво літаків А-50

17:16 | 1.03.2024 / Новини / , /
Перегляди
93
/ Коментарі відсутні

В росії анонсували перезапуск виробництва літаків далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50. Там це рішення підкріпили «вагомим» поясненням.

Про це пише 24 канал.

Ввечері 23-го лютого стало відомо про збиття ворожого А-50. Це вже друге повітряне судно далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50, яке вдалося ліквідувати українським Силам з початку 2024 року.

Перезапуск виробництва А-50 в Росії

Ряди російської авіації зменшилися через знищення українськими Силами літаків А-50 ввечері 23 лютого. Після цього в росії раптом вирішили «надати другого дихання» виробництву літака ДРЛС А-50.

29-го лютого в росЗМІ поширили заяву гендиректора російської корпорації «Ростех» Сергєя Чемезова про відновлення виробництва літаків А-50.

Чемезов пояснив це тим, що такі літаки потрібні збройним силам росії. Однак це не єдина причина, яку він озвучив. Що більше, у Росії почали фантазувати про «успіх експорту» цих повітряних суден.

Так, за словами гендеректора «Ростех», перезапуск виробництва А-50 також роблять і через те, що вони нібито «дуже добре йдуть на експорт».

««Ростех» планує відновити колишній випуск літаків далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50, оскільки він потрібний зс росії і «дуже добре йде на експорт», – заявив голова «Ростеха» Сергєй Чемезов.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця