<

«Росія отримує жорсткі поразки і це ламає світову модель безпеки та геополітики», – американський військовий Алекс

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:31 | 6.04.2022 / Новини / , /
Перегляди
492
/ 1 коментар

Так звана «найсильніша» армія світу зазнає в Україні поразки, попри перевагу в кількості і в зброї, бо вся її сила лише в пропаганді. До того ж, не можуть раби лізти звільняти вільних людей. Це неможливо, вважає американський військовий з України.

Такої думки військовий блогер Євген Карась та Алекс – українець, професійний військовий США, який з перших днів війни повернувся в Україну.

Вони розповіли, чому в нас виходить бомбити одну з найсильніших армію світу, а в рашистів не вийшло нічого зробити, і вони зазнають поразки.

Так, Алекс – офіцер української спецслужби, який випадково виграв грін-карту і став сержантом Збройних Сил Америки, але відразу повернувся в рідну країну, як тільки почалася повномасштабна війна, вважає, що росія страшна тільки пропагандою.

“В рашці – величезна корупція. Розікрали все, що тільки можна. Самі нічого не можуть. Рашка страшна тільки пропагандою, я це говорив завжди. Всім людям зі клепкою голові відомо, що вона нічого не виробляла. Все вкрадено, якісь срані копії видаються за щось новітнє. Саме тому вони в*ираються.

Вони дуже класно малюють мультики, дуже гарно все розказують і розмальовують. Але нічого не можуть зробити своїми кривими руками. Це перше.

Відтік мозку – це друге. Кожна нормальна людина, в якої є клепка в голові, тікала з рашки, як з чумного корабля. Бо там нема чого робити людині, яка хоче, дійсно хоче, щось робити.

Третє – це не конкурентоспроможність бізнесу. Якщо ти не належиш до рашівської верхівки, то не зможеш нічого досягти. Його просто заберуть. Гарний приклад ВКонтакте. Його в Дурова забрали. Четверте – те, що вони *обані фашисти. Це зомбімаса, яка ні*ера не може”, – зазначив Алекс.

Ще один суттєвий фактор, який не прорахували рашисти, на думку військового, – це згуртований опір українського народу. Адже зараз українці об’єдналися, стали одним цілим і допомагають армії як тільки можуть.

“Головний фактор, чому рашка всралася, і те чого вони не змогли прорахувати – це опір українського народу. Це опір людей доброї волі. Вільних людей. Ти, тупорилий валянок, зрозумій нарешті: не можеш ти лізти звільняти вільних людей своїми рабами. Не можеш ти цього зробити, бо так не робиться взагалі. Це неможливо. Це бидлота. Вони в Грузії крали телевізори, а в нас крадуть унітази. В мене не вистачає культурних слів, щоб це все описати.

Це орда, це тупі зомбі. Це мерзота, яка не повинна жити взагалі. Вона не має права лізти кудись, коли сама сидить в багні по самі вуха. Вони, як гангрена, або як рак з метастазами. І тут вони стикаються з опором. Коли всі люди підтримують ЗСУ, допомагають їм чим тільки можуть, згуртовуються дружно і разом борються, чинять спротив”, – наголосив Алекс.

Також, за його словами, росію почала давити “жаба”, адже Україна багато в чому почала її випереджати і та почала відставати.

“Рашка не змогла з цим змиритися, її почала давити “жаба”. Навіть мінімальна зарплата в Україні була набагато більша, ніж там. І вони ось цим наступом, цією війною хочуть відтягнути нас назад в печерний вік. Вони, як безкінечні дебіли, абсолютне бездарне зло, яке тримається навіть не на сильні армії, а на силі понтів і пропаганди”, – підкреслив військовий.

Такої ж думки про рашистів і Євген Карась. Він зазначив, що орки можуть зруйнувати Україну, бо зброї в них достатньо багато, однак не зможуть здобути стратегічну перемогу, їм для цього не вистачить розуму.

“Зараз відбувається все так, як декілька років тому в Чечні, сценарій повторюється на 100%. Вони всралися там, бо партизани їх ганяли з тряпками в руках по всій Ічкерії. Вони можуть зруйнувати Україну, бо зброї в них достатньо багато. Але ніколи вони не зможуть перемогти і захопити якісь великі міста. В них взагалі нема поняття честі і гідності. Вони навіть не знають, що це таке.

Вони колись зруйнували місто Грозне, зараз руйнують Маріуполь, стріляють по Харкову і Чернігову, почали бомбити Одещину. Дуже прикро, що ця наволоч володіє, хоч чимось потужнішим, між лопата. Їм нічого не можна давати того, що може стріляти і їздити. Вони мають жити у кам’яному віці і помирати так само”, – переконаний Карась.

Військові переконані, що зараз створюється нова реальність. Бо росія отримує жорсткі поразки, і це ламає світову модель безпеки і геополітики. Зокрема, наразі починають утворюватися нові альянси.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа