<

Російські солдати масово здаються в полон і визнають, що їх кинули в Україну, як гарматне м’ясо: 10-годинне відео-підтверження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:23 | 19.03.2022 / Новини / , /
Перегляди
600
/ коментарі 2

Росія продовжує наступальну операцію проти України, але зазнає значних втрат. Частини та підрозділи загарбників деморалізовані, солдати та офіцери окупаційної армії продовжують здаватися у полон і втікати, залишаючи на Українській землі озброєння і техніку.

В інтернеті опублікували величезну нарізку з вбивцями мирних людей. На відео видно, як налякані російські солдати впродовж 10 годин здаються у полон, або ж їх героїчно затримують українські військові.

Окупанти телефонують рідним: матерям і дружинам, розповідають, що насправді відбувається в Україні, й жалісливо просять їх забрати. А також зізнаються, як вони за вказівкою військового керівництва розстрілювали мирних жителів, вбивали жінок і дітей, грабували й нищили українську інфраструктуру.

Окрім цього, терористи описують реалії служби у армії РФ, яка вторглась в Україну. За словами росіян, вони не їдять по кілька днів, сплять на мокрій землі, а їхнє командування кинуло їх на війну, як гарматне м’ясо.

Автори відео наголошують, що в росії зараз інформаційна блокада щодо реальної інформації про втрати й полон російських солдатів в Україні, а тому вони хочуть “розкрити очі” росіян на реальну картину подій в нашій країні.




коментарів: 2
  1. Як мантру повторюють ,що їхали на навчання -брешуть шакали азіатські ,цьому мясу вірити не можна .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота