<

Російські добровольці знову анонсували масований удар по цілях у Бєлгороді

21:34 | 16.03.2024 / Новини / /
Перегляди
178
/ 1 коментар

Російські добровольці з легіону “Свобода Росії” та “Сибірського” батальону попередили про намір завдати масованого удару по військових цілях у Бєлгороді. Місцевих жителів просять перебувати в укриттях.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал “ЛСР”.

“Увага! Шановні жителі Бєлгорода та області! Сьогодні о 17:00 буде завдано масованого удару по військових об’єктах та позиціях ЗС рф у Бєлгороді”, – йдеться в оголошенні.

Представники добровольчих формувань у заяві звернулися до цивільного населення Бєлгорода та області, яке досі не евакуювалося.

“Закликаємо всіх, хто ще не встиг залишити регіон, негайно піти в укриття!” – заявляють добровольці.

У спільній з батальоном “Сибір” заяві “ЛСР” звучить заклик до жителів Бєлгорода про те, що вони “не повинні стати живим щитом для путінських силовиків”.

“Бережіть себе та ваших близьких”, – додають бійці.

Нагадаємо, 12 березня “Російський добровольчий корпус” (РДК) спільно з двома іншими підрозділами прорвали кордон з росією та взяли під контроль декілька населених пунктів, зокрема у Бєлгородській та Курській областях.

Раніше російські добровольці анонсували удари по військових позиціях рф у Бєлгороді та Курську. Жителів Бєлгородської та Курської областей закликали евакуюватися. Пізніше добровольці повторили свій закликав до евакуації.

Також сьогодні, 16-го березня, в Бєлгороді жалілись на вибухи й пожежу, попри те, що Міноборони рф відзвітувало про “успішну” роботу ППО. Пізніше у суботу стало відомо, що в Бєлгородській області призупинять роботу навчальних закладів та ТЦ через обстріли.

Додамо, джерела РБК-Україна у розвідці повідомили, що російська влада блокує евакуацію цивільних у Бєлгородській області.




один коментар
  1. Чого вони вчепились до того нещасного Новгорода ? А по москві ж попукали дронами, так, типу для галочки, і вистачить, чи знову наші хазяї не дозволяють ?)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок