<

Росія пригнала на кордон із Україною понад тисячу танків і артилерійських систем

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 20.12.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Наземне угруповання військ Російської Федерації уздовж кордону України, на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей та в анексованому Криму зросло.

Про це заявив Президент Петро Порошенко під час виступу перед воїнами 72-ї механізованої бригади, які виконують завдання у зоні проведення операції Об’єднаних сил, – повідомляє Укрінформ.

“Наземне угруповання військ РФ вздовж кордону України, на тимчасово окупованих територіях на Донбасі та Криму складає 28 батальйонних тактичних груп, понад 1120 танків, 2600 броньованих машин, 1230 артилерійських систем та 442 РСЗВ, 6 оперативно-тактичних ракетних комплексів”, – зазначив Порошенко.

За його словами, дані космічної розвідки демонструють розміщення російських танків на відстані 18 км від українського кордону. Так, Президент підкреслив, що лише на одному з напрямків чисельність танків від середини вересня збільшилася майже втричі – з 92 до 250 машин.

У цьому контексті Глава держави наголосив, що рішення про запровадження в низці областей воєнного стану було прийнято не лише через напад на українських моряків в Керченській протоці, але через те, що РФ від серпня значно посилила свої угруповання вздовж кордону та на окупованих територіях.




коментарів: 4
    • ну а хто ? йому сказали – “пеця, не грайся з водою, буде боляче”. Боляче може бути, але не пеці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа