<

Родинам загиблих воїнів 14 бригади вручили пам’ятні відзнаки

21:05 | 20.02.2024 / Новини / , /
Перегляди
452
/ Коментарі відсутні

Родинам загиблих воїнів 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого вручили пам’ятні відзнаки. У такий спосіб командування віддає шану пам’яті та вдячність своїм полеглим побратимам.

Про це розповіли на фейсбук-сторінці Волинської обласної ради.

На церемонію нагородження були запрошені батьки, дружини, діти, брати і сестри загиблих військовослужбовців. Вклонитись пам’яті полеглих Героїв.

Зазначалося що від початку свого створення – у грудні 2014 року – 14 ОМБр виконувала найскладніші бойові завдання у зоні проведення АТО. Київщина, Житомирщина, Миколаївщина, Донеччина, Харківщина – це мапа бойового шляху військової частини за час повномасштабного вторгнення. Зараз князівські воїни виконують бойові завдання на Куп’янському напрямку. Їхнє кредо: «Можемо все, всюди, завжди! Та Своїх не забувай, ворогам не прощай! Перемога за нами!!!».

Посмертну відзнаку полеглим воїнам 14-ї ОМБр «Князівський хрест Героя. «Навіки в строю» їхнім рідним вручив заступник командира частини, підполковник Василь Лапчук.

«Ще вчора я зі своїми бойовими побратимами нищив ворога на Куп’янському напрямку. Сьогодні ж стою перед вами і маю велику честь вручити пам’ятні відзнаки родинам наших Героїв, які для України зробили усе, що могли, віддавши найцінніше – своє життя», – наголосив він та запропонував усім присутнім вшанувати пам’ять про загиблих хвилиною мовчання.

Князівський хрест Героя отримали понад сотня родин полеглих воїнів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця