<

Рішення про закриття прокремлівських каналів в Україні є революційним, – нардеп Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:10 | 3.02.2021 / Новини / , /
Перегляди
0
/ коментарів 12

Народний депутат Ігор Гузь під час виступу з трибуни у Верховній Раді заявив, що категорично підтримує рішення Ради нацбезпеки щодо закриття прокремлівських каналів в Україні, які «одурманюють» наших громадян.

Про це йдеться на його офіційній сторінці фейсбуці.

«Ми починаємо забувати, що в Україні триває війна, гинуть українські воїни на Донбасі, захищаючи нашу державу. Разом із тим, роками щодня рупори Кремля одурманюють українців. І тільки тому, що влада намагається вести «шури-мури», ці телеканали, а вони однозначно підривають основи нашої незалежності, роками працюють в Україні», – зауважив парламентар.

Він нагадав, що у 2018 році Рада вже зверталася до тодішнього президента, РНБО, аби вони прийняли конкретні рішення щодо відключення «рупору Кремля в Україні».

З його слів, на жаль, минули роки, але дотепер цим інструментарієм не скористалися:

«Не будучи апологетом нинішнього президента, своїм виборцям і українцям кажу, що категорично підтримую рішення РНБО. Звертаюся до Президента України, РНБО, щоб дотиснули, не йшли на переговори, на узгодження, а зайняли жорстку і принципову позицію. Переконаний, що першочергово це рішення підтримають десятки тисяч захисників України, які захищають кордон держави від російської навали. Ні Кремлю в Україні! Слава Україні!»

Нагадаємо, 2-го лютого Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів кума Путіна Віктора Медведчука – «112 Україна», NewsOne, ZIK.




коментарів: 12
  1. Слава Зеленскому!!! Наніс нищівний удар по кремлівським ворожим каналам. Тепер треба негайно заткнути рота тим російським агентам, які вимагають зниження тарифів, виходячи на проплачені кремлем зборища, тим самим підриваючи цілісність і суверенітет нашої держави.

  2. Воля президента Зеленського закрити ворожі канали-це воля українського народу. Воля президента Зеленського підняти тарифи на газ та інше-це воля українського народу. Скавуління про високі тарифи, про зруйновану економіку, про те,що ми бідно живемо-це голос проросійських прихвостнів і ворогів українського народу. Крапка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця