<

Рф дронами вдарила по об’єкту інфраструктури на Львівщині

10:37 | 5.12.2023 / Новини / , /
Перегляди
465
/ 1 коментар

Зранку 5-го грудня російсько-окупаційні війська атакували трьома безпілотниками обʼєкт інфраструктури на території Львівської області.

Про це повідомив очільник ОВА Максим Козицький.

Він зазначив, що атака сталася під час повітряної тривоги, близько 4 години ранку.

Унаслідок удару виникла пожежа, яку оперативно загасили працівники об’єкта.

За словами Козицького, є незначні руйнування, проте минулося без жертв та постраждалих. Пошкоджень систем життєзабезпечення області також немає.

Як повідомили Повітряні сили ЗСУ, вночі окупанти запустили по Україні 17 ударних дронів Shahed та 6 ракет С-300. Силам протиповітряної оборони вдалося збити 10 «шахедів».

“У ніч на 5 грудня противник атакував ударними БпЛА “Shahed-136/131″ з двох напрямків — Курська область та Приморсько-Ахтарськ — РФ, а також зенітними керованими ракетам С-300, які спрямував по цивільних об’єктах Донеччини та Херсонщини”, — йдеться у повідомленні.

Усього в ударі зафіксовано 17 ударних БпЛА типу “шахед” та шість зенітних керованих ракет ЗРК С-300. В результаті бойової роботи знищено 10 ударних БпЛА в різних регіонах України.

До відбиття повітряного нападу залучали винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.




один коментар
  1. гадаєте руські терористи настільки лохи що не знають куди влучили? Кому ці таємниці?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця