<

Ректора ТНЕУ підірвали на власному подвір’ї: він з дружиною у лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:41 | 5.09.2019 / Новини / /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Ректору тернопільського університету Крисоватому підкинули на подвір’я вибухівку, його із дружиною госпіталізували. На місці злочину залишили записку «Пам’ятай про смерть».

Про це пише місцеве видання “20 хвилин“, передає Цензор.НЕТ.

“Невідомі закинули пакет із невідомим начинням. Ректор Андрій Крисоватий підняв його. А той вибухнув у руках. Дружина господаря непритомна. Дві карети швидких забрали потерпілих у лікарню, травми дуже серйозні”, – йдеться в публікації.

Один із сусідів ректора розповів журналістам, що вибух був дуже сильним. У постраждалого чоловіка була дуже пошкоджена рука, а його дружина трималася за обличчя.

Їх госпіталізували до обласної лікарні. Її головлікар Василь Бліхар сказав, що стан госпіталізованих важкий.

Будинок ректора розташовується в селі Петриків Тернопільської області.

Як повідомляється на сайті нацполіції Тернопільської області , зловмисник, який підкинув вибуховий пристрій ректору Тернопільського національного економічного університету Андрію Крисоватому, залишив на місці злочину записку зі словами «memento mori» (лат. «пам‘ятай про смерть»), – пише Уніан.

Наразі слідство розглядає декілька версій злочину: особистий конфлікт, вимагання коштів, громадська та професійна діяльність потерпілого. Інцидент розслідують як замах на вбивство.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер