<

Рецепт легендарного печива з серіалу «Гра в кальмара» від Євгена Клопотенка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:06 | 24.10.2021 / Новини / , /
Перегляди
591
/ Коментарі відсутні

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко не відстає від популярних трендів, і вирішив приготувати відоме печиво з серіалу «Гра в кальмара».

За його словами, насправді найскладніше у цьому це приготування печива, а не його вирізання, пише Волинь24.

“Перевірив на собі. Перевірив на інших людях. Оно у Славіка стрес почався на етапі підбору правильного цукру для карамелі. Отже, гра почалася. Обирайте свій рівень”, – пише Клопотенко.

Отже, для приготування класичного рецепта печива вам потрібно:

  • цукор – 3 ст.л.,
  • сода харчова – 0,5 ч.л.

Рецепт “Клопотенківський”, смачний.

Вам потрібно:

  • борошно – 400 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • вершкове масло – 200 г,
  • цукор – 100 г,
  • вода – 50 мл,
  • дрібка солі.

Холодильник 20-30 хвилин. Духовка: 10-15 хвилин, 220 градусів.

“Інгредієнти я вказав. Все інше – на відео. У грі за моїми правилами весь фокус на приготуванні. Он де має бути азарт. Хто наважиться спробувати?”, – пише шеф-кухар.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Липня, Субота