Рецепт легендарного печива з серіалу «Гра в кальмара» від Євгена Клопотенка
Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко не відстає від популярних трендів, і вирішив приготувати відоме печиво з серіалу «Гра в кальмара».
За його словами, насправді найскладніше у цьому це приготування печива, а не його вирізання, пише Волинь24.
“Перевірив на собі. Перевірив на інших людях. Оно у Славіка стрес почався на етапі підбору правильного цукру для карамелі. Отже, гра почалася. Обирайте свій рівень”, – пише Клопотенко.
Отже, для приготування класичного рецепта печива вам потрібно:
- цукор – 3 ст.л.,
- сода харчова – 0,5 ч.л.
Рецепт “Клопотенківський”, смачний.
Вам потрібно:
- борошно – 400 г,
- яйця – 2 шт.,
- вершкове масло – 200 г,
- цукор – 100 г,
- вода – 50 мл,
- дрібка солі.
Холодильник 20-30 хвилин. Духовка: 10-15 хвилин, 220 градусів.
“Інгредієнти я вказав. Все інше – на відео. У грі за моїми правилами весь фокус на приготуванні. Он де має бути азарт. Хто наважиться спробувати?”, – пише шеф-кухар.