<

Реабілітація бійців, навчання «стрілків», розвиток українського бізнесу: Гузь, Пальонка та Карпус зустрілися з послом Литви

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:31 | 20.07.2022 / Новини / , , /
Перегляди
413
/ коментарі 3

20-го липня народний депутат Ігор Гузь зустрівся в Києві спільно з міськими головами Володимира та Нововолинська Ігорем Пальонкою та Борисом Карпусом з послом Литви Вальдемарасом Сарапінасом.

Як зазначає нардеп у своєму фейсбуці, розмова була грунтовною та предметною.

Під час зустрічі з домовилися про приїзд посла Литовської республіки у Володимир та Нововолинськ в кінці серпня-на початку вересня.

Також обговорили можливості активізації бізнес-зв’язків з Литвою. Під час зустрічі був присутній представник посольства з економічних питаннь Маріус Дунда. Литовську сторону цікавить: український метал та дерево та інша сировина та матеріали.

Крім того, обговорили питання лікування та реабілітації в Литві українських військових, серед яких – захисники з 14 ОМБр та 39 ЗРП.

Посадовці домовились про вивчення на Волині досвіду литовських стрілків – організації, яка об’єднує власників зброї, які готові у випадку нападу на Литву стати на оборону своєї держави.

Також обговорили спільні культурні проекти, питання налагодження транспортних потоків між нашими державами та інше.

“Спасибі друзям-литовцям за кроки назустріч Україні”, – написав Гузь.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота