<

Разумков закликав нардепів припинити відволікатися на каву, їжу і смартфони на роботі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:35 | 18.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков закликав народних депутатів припинити відволікатися на робочому місці на власні справи, їжу та телефони.

Про це йшлося на засіданні погоджувальної ради парламенту 17-го лютого, – передає Українська правда.

“Я маю можливість бути у відрядженнях у регіонах нашої держави. Здебільшого позитивно оцінюють нашу роботу, те як ми працюємо, те що народні депутати ходять на роботу…

Однак до мене, як до голови Верховної Ради, я думаю, що і ви про це чуєте, що людям іноді незрозуміла поведінка народних депутатів, яку вони спостерігають у сесійній залі. І щодо кав, і щодо їжі, і щодо того, що народні депутати доволі часто займаються своїми власними справами, то в телефонах, то ще у чомусь.

Підійшла вчителька і каже: “Ну дивіться, я так само, як і ви, ходжу на роботу, у мене робочий день рідко коротший, ніж день роботи народного депутата у Верховній Раді. У мене немає часу, коли я перевіряю зошити, спілкуюся з батьками, дітьми, займатися власними справами. У депутатів часу трошки більше?”

Я розумію, що мені важко відповісти на це запитання, воно чесне, воно правильне, але відповісти важко. Давайте робити так, щоб нам не було важко відповідати на такі запитання, щоб у людей не було таких питань, щоб вони бачили, що народні депутати працюють на користь цієї держави, щоб вони це і бачили і відчували”, – закликав Разумков.




один коментар
  1. Коли на звичайній роботі працівники забувають, що таке дисципліна і чого вони ходять на роботу, то начальство спочатку вправляє мізки усно, а як це не допомагає, то “прикручує гайки” конкретними наказами, які направляють розслаблених людей в потрібне РОБОЧЕ русло, а ще є в арсеналі штраф, або звільнення з роботи по “хорошій” статті. А тут точно щодня “Маски шоу у ВР” можна знімати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота