<

Раніше ремонтував техніку, а зараз бачить її роботу в реальному бою: історія військовослужбовця 14 бригади

11:40 | 25.09.2024 / Новини / /
Перегляди
215
/ Коментарі відсутні

Роман раніше ремонтував і модернізовував техніку, а зараз бачить її роботу в реальному бою. Він служить у 14 окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого.

Історію військовослужбовця розповіли на сторінці бригади у фейсбуці.

З 2014 року, відколи розпочалася Антитерористична операція, працював на ремонтному заводі у рідній області. Ремонтував гусеничну й колісну техніку, гармати, оснащував реактивні системи залпового вогню сучасним обладнанням. Це та робота, в яку він занурювався з великим захопленням.

“Це моє! Завжди вчився чомусь новому і все виходило!” – каже Роман.

Зараз Роман бачить в реальному бою, як працює все те, що робив на заводі.

На передовій є правило: вмієш – добре, але тренуватися мусиш постійно. Тим паче, якщо в підрозділ приходять нові побратими.

“Зараз ми вже показуємо нашу роботу хлопцям, які днями прийшли в підрозділ. Якщо людина може витримати цей ритм, а він дуже активний, і має бажання надалі працювати з нами, — ми робимо все можливе, щоб вона могла почуватися комфортно, як у дома з друзями. Якщо ж ні — орієнтуємо на інші напрямки, в яких можна принести користь”, – розповідає Роман.

На питання, що найбільше подобається у військовій службі відповів:

“Бойове братерство. Коли сміливо можеш йти вперед, бо знаєш, що поруч надійні побратими! Маєш впевненість, що вони завжди прийдуть на допомогу!” – розповідає боєць.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Вересня, П’ятниця
26 Вересня, Четвер