<

Ракетний удар по Києву: є постраждалі та значні руйнування

16:05 | 25.03.2024 / Новини / , , /
Перегляди
307
/ 1 коментар

Вранці 25-го березня Росія вдарила двома балістичними ракетами по Києву: уламки впали у Печерському, Солом’янському, Голосіївському та Дніпровському районах. Пошкоджено дві багатоповерхівки. Є постраждалі, тривають рятувальні роботи і фіксація чергового злочину агресора.

Про це повідомили Київська міська військова адміністрація та Київська міська прокуратура, передає УП.

За попередніми даними, внаслідок ракетного удару в Печерському районі зафіксовано влучання у нежитлову будівлю, під завалами можуть бути люди, у сусідніх будинках вибито вікна, також пошкоджено автомобілі.

У Солом’янському районі зафіксовано влучання у будівлю та виявлено уламки ракети в дворі житлового будинку.

У Дарницькому районі зафіксовано падіння уламків на подвір’я приватного будинку.

Внаслідок російської атаки зруйновано частину будівлі Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Бойчука. Там постраждало двоє людей. Зруйновано спортивну залу, конгрес-хол та виставковий центр. Також пошкоджено приміщення кафедр та аудиторії навчального закладу.

За словами в. о. міністра культури та інформаційної політики Ростислава Карандєєва, сигнал повітряної тривоги прозвучав за кілька секунд до перших вибухів, тож студенти та викладачі не встигли швидко спуститися до укриття. В. о. міністра повідомив, що постраждала завідувачка лабораторії, її госпіталізували до найближчої лікарні.

У Києві вже 10 постраждалих, повідомив мер Кличко. З них двох госпіталізували, але 16-річну дівчину вже виписали. Іншим постраждалим медики надали допомогу на місці.

На місцях подій працюють рятувальники та правоохоронці.




один коментар
  1. z-блогери писали, що знищили ЗРК “Патріот” в ае “Київ” (Жуляни) та “центри прийняття рішень з керівництвом СБУ”. Ну-ну, на фото добре видно, що саме знищено внаслідок атаки російських терористів. Маю надію, що вечір і нічка в т.о Криму буде ДУЖЕ запальна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота