<

Ракетний удар по Харкову та району: є загиблі та поранені

13:00 | 23.05.2024 / Новини / , /
Перегляди
105
/ Коментарі відсутні

До 6 зросла кількість загиблих у Харкові внаслідок ранкових ракетних ударів росіян. Від атаки постраждала зокрема друкарня Vivat, на місці влучання — пожежа.

Про кількість жертв повідомив керівник ОВА Олег Синєгубов, пише Громадське.

Окрім загиблих, відомо про 16 поранених. Попередньо, окупанти завдали ударів ракетами С-300.

Влучання по друкарні видавництва Vivat підтвердила гендиректорка Юлія Орлова у коментарях телеграм-каналу «Читай, krw, книжки». За її словами, у друкарні зараз пожежа. Триває розбір завалів і рятувальна операція.

Гендиректорка додала, що з друкарні встигли вийти не всі. Міський голова Ігор Терехов, повідомляючи про це влучання, писав про двох загиблих і одну зниклу безвісти людину. Поранених у друкарні шестеро.

Окрім того, відомо про удари по транспортній інфраструктурі Харкова та одному з підрозділів комунального підприємства, що займається життєзабезпеченням міста.

Паралельно окупанти вдарили по селищу Золочів, внаслідок чого постраждали ще щонайменше 2 людей. Окрім того, медики надали допомогу ще 2 постраждалим внаслідок обстрілів у місті Люботині.

Повітряна тривога в Харкові та області безперервно триває від 5:27. Приблизно о 10:30 почалися вибухи, яких загалом харків’яни чули близько 10.

Як повідомив президент України Володимир Зеленський, за попередніми даними, окупанти випустили по місту одразу 15 ракет.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Червня, Неділя
15 Червня, Субота