<

Путін спробує зірвати Саміт миру, – Зеленський

09:52 | 3.05.2024 / Новини / , /
Перегляди
117
/ Коментарі відсутні

Президент Володимир Зеленський вважає, що кремлівський лідер володимир путін буде намагатися зірвати роботу Саміту миру, який у середині червня відбудеться у Швейцарії.

Про це він заявив у своєму вечірньому відеозверненні, яке транслюється у соцмережах, – пише Українська правда. 

За його словами, Україна і Швейцарія уже завершили направлення запрошень на Саміт миру, який відбудеться 15-го та 16-го червня.

На переконання президента, цей саміт буде перший реальним шансом розпочати відновлення справедливого миру.

«Ми всі маємо розуміти, що лише глобальна сила здатна примусити росію до миру, і саме тому працюємо, щоб залучити якнайбільше учасників до Саміту у Швейцарії та відповідної комунікації. Маємо також розуміти й те, що путін спробує і різними маніпуляціями, і силою ударів своїх терористів зірвати цю роботу, наші зусилля, спробує послабити українські позиції. Всі наші позиції – і на полі бою, і в дипломатії, і в інформаційній сфері – мають бути зараз однаково сильними. Щоб нам тиснути й наближати наші результати, окупанти мають втратити змогу тиснути й здобувати щось для себе. Тож наша сила, наші можливості, наша зброя, єдність із партнерами – усе це має працювати разом. І буде працювати», – зазначив він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця