<

Путін готується до ще більшої війни, – омбудсмен

03:09 | 13.08.2023 / Новини / , /
Перегляди
732
/ коментарів 5

Дії глави кремля володимира путіна вказують на те, що він не шукає виходу з війни в Україні, а готується до ще більшої.

Таку думку український омбусмен Дмитро Лубінець висловив у фейсбуці.

Омбудсмен зазначив, що президент рф нещодавно вніс до Держдуми законопроєкт, відповідно до якого скасовується необхідність повідомити міжнародні організації, наприклад ООН чи Раду Європи, про введення або припинення дії військового/надзвичайного стану в росії.

«Цим країна-агресор у черговий раз порушує вимоги Конвенції про захист прав людини та основних свобод! Окрім того, поправки у законі дозволять керівництву рф репресувати росіян без огляду на міжнародне гуманітарне право. Про що це говорить? Президент рф не шукає виходу з війни в Україні, а готується до ще більшої. Ба більше – не виключає збройних зіткнень із країнами НАТО», – написав Лубінець.

За його словами, санкції проти росії та надання зброї Україні – така відповідь міжнародної спільноти має бути на умисне ігнорування росією норм міжнародного гуманітарного права.

«Міжнародній спільноті необхідно серйозно підготуватись до загроз, які йдуть з росії. А західним партнерам – ввести додаткові санкції проти росії та надати додаткове озброєння Україні, щоб зупинити російську військову експансію. Агресія рф продемонструвала, що злочинний режим вищого керівництва росії не зупиниться в Україні, а може розпочати ще більш криваву війну в Європі», – зазначив омбусмен.




коментарів: 5
  1. Поки кожен кому особиста совість дозволяє збагачуватись за рахунок війни, людської біди, горя, смертей, сліз та прокльонів не втамує свій голод – до тих пір війна не закінчиться точно. А жадоба їхня, як бачимо, нескінченна. Коли вони вже наситяться тою кров’ю людською.. Мерзота.

  2. омбусмен:)! Більш ніж впевнений більша частина читачів не відає що то за посаду вигадали собі зєлєбобики:)

    • Один здохне, то кажуть ще паро є клонів-замінників чи то дублерів. Там та сатана так все вирішує як і наш борродач

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Травня, П’ятниця