<

Призначили тимчасового міністра енергетики та захисту довкілля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:43 | 11.03.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Заступника міністра енергетики та захисту довкілля Віталія Шубіна призначили тимчасовим виконувачем обов’язків очільника Міненерго.

Таке рішення на позачерговому засіданні 10 березня ухвалив Кабмін, повідомляє пресслужба Міненерго, – інформує Громадське.

«Тимчасово виконувати обов’язки Міністра енергетики та захисту довкілля буде Шубін Віталій Миколайович», — йдеться в повідомленні.

Зазначимо, Шубін 1982 року народження. У 2004 році закінчив Київський університет туризму, економіки і права за спеціальністю «Правознавство» (кваліфікація — юрист), а у 2011 році — Національну академію держуправління при президенті України (кваліфікація — магістр держуправління).

У 2004-2011 роках працював на держпідприємстві «Енергоринок». З 2011 по 2014 роки працював на різних посадах в компанії ДТЕК олігарха Ріната Ахметова.

Після цього 2 роки був заступником директора з регуляторної діяльності та розвитку енергетичних проєктів в Енергетичних ресурсах України.

У 2017-2018 роках — керував Арцизькою вітровою електростанцією, а також очолював за сумісництвом Ізмаїльську, Кілійську і Суворовську вітрові електростанції в Одеській області.

До призначення першим заступником міністра працював директором Дніпро-Бузької вітрової електростанції.

Перед цим уряд призначив тимчасового очільника Міносвіти — Юрія Полюховича, тимчасового міністра економіки — Павла Кухту та тимчасову міністерку культури — Світлану Фоменко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя