<

Привласнив понад 1, 3 млн на ремонті дороги: на Волині судили керівника білоруського підприємства

23:18 | 17.11.2023 / Новини / /
Перегляди
347
/ Коментарі відсутні

Луцький міськрайонний суд визнав директора Представництва ВАТ «ДБТ №4 м. Брест» винним у службовому підробленні та заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

Доведено, що під час виконання у 2019 році згідно з укладеним між галузевим департаментом Волинської обласної державної адміністрації та білоруським підприємством договором робіт із поточного ремонту автомобільної дороги місцевого значення у Ковельському районі посадовець підприємства-підрядника незаконно заволодів понад 1,3 мільйона гривень бюджетних коштів, вказавши у актах виконаних робіт вищий клас та більші обсяги асфальтобетону, ніж фактично використаний.

Вироком суду йому призначено покарання у вигляді семи років позбавлення волі з позбавленням права три роки обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій, та з конфіскацією майна.

Суд задовольнив також позов прокурорів про стягнення із керівника представництва на користь департаменту інфраструктури Волинської обласної державної адміністрації заподіяних збитків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер