<

Прикордонники Волинського загону взяли у полон трьох окупантів на Донеччині

20:09 | 13.04.2024 / Новини / /
Перегляди
325
/ Коментарі відсутні

На Донеччині під час штурму наших позицій росіянами прикордонники Волинського загону взяли у полон трьох окупантів.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба. 

На одному з найгарячіших напрямків бойових дій, в районі Новомихайлівки, нещодавно ворог здійснив черговий штурм наших позицій. Оборону там мужньо тримають прикордонники Волинського загону разом з десантниками.

Понад два десятки окупантів того дня кинули виклик нашим захисникам. Росіяни під прикриттям щільного вогню з артилерії та мінометів спробували штурмувати українські позиції. Попри значну перевагу в живій силі противника, під постійними вибухами ворожих снарядів, прикордонники та десантники не дали противнику прорвати оборону і знищили чимало російських окупантів. Ворожі тіла встелили українську землю.

Після того, як вщухли вибухи та автоматні черги, наших бійців на позиціях змінили їхні побратими. Згодом прикордонники помітили наближення до них трьох осіб, як з’ясувалося – російських військових. Їх одразу ж обеззброїли та взяли у полон.

Усі затримані виявилися військовослужбовцями 10-го танкового полку: стрілець та двоє рядових підрозділу військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту, які мали прикрити димовою завісою штурмову бронегрупу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок