<

Прихильники УПЦ мп поширюють фейки про знамення від Господа Бога на Києво-Печерській Лаврі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 15.03.2023 / Новини / , , /
Перегляди
1255
/ коментарів 6

Прихильники московитської церкви в Україні, а також попи та проросійські блогери поширюють фейк про знамення від Господа Бога на Києво-Печерській Лаврі.

Так, понад 5 тисяч репостів брехливого трактування фотографії Трапезного храму, пишуть на фейсбук-сторінці, де спростовують фейки “НотаЄнота

Мовляв, хрести на храмі почорніли після того, як провели там служіння представники Православної церкви України, людоньки схаменіться, доки не пізно.

Але є одне але. Хрести на Трапезному храмі мають чорний колір лише через покриття та відповідіний ракурс зйомки. Де пруфи? Ось, наприклад, фото цього храму на обкладинці видання, яке вийшло у 2013 році. Хрести чорні.

А ось тут у Вікіпедії фото Трапезного храму і теж з чорними хрестами. Якщо ці фото правильно обробити, хрести будуть ще чорніші.

Але прихильникам церкви московського патріархату правда не потрібна, їм більше подобається вірити у “знамення” і власну обраність. У того ж таки брехуна Антона Гури стабільна пісенька про “раскольніков”.

Більше про причини запуску цього фейка можна прочитати на фейсбук-сторінці “Без Брехні“.

“Що ж, чекаємо ще на низку фейків стосовно Православної церкви України і Києво-Печерської Лаври, яку повинні покинути московитські прихильники”, -йдеться у дописі.

Нагадаємо, з УПЦ мп розривають договір про безоплатне користування культовими будівлями, розташованими на території заповідника «Києво-Печерська Лавра». Представники УПЦ мп мають звільнити приміщення на території заповідника до 29-го березня.




коментарів: 6
  1. Україна ніколи не буде незалежною ,якщо ці сатаністські чорти МП будуть задурювати голови народу .такого шансу ,як зараз ,пропустити не можна .Релігія і політика завжди ішли рука об руку ,а кацапські фашисти цим користуються ще з часів Богдана Хмельницького .

        • Такі як ти і прихильник кацапської секти Степан історію ніколи в руки не брали ,а живете залишками совкової пропаганди .

          • Історія проста: Княже місто засране продажним мотлохом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок