<

Пригожин створює центри підготовки «ополчення» у прикордонних областях рф

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:31 | 7.11.2022 / Новини / , /
Перегляди
157
/ Коментарі відсутні

російський бізнесмен і власник ПВК «Вагнер» євген пригожин оголосив про формування Центрів підготовки та управління «народним ополченням» у Курській та Білгородській областях рф. 

пригожин заявив, що сам фінансуватиме центри підготовки ПВК «Вагнер», цитує його пресслужба. А втім, відповідальність за матеріальну складову «ополчення» пропонує покласти на регіональний бізнес.

«Якщо ти власник невеликого заводу, на якому працює 100 людей і з них 50 — статевозрілі самці, то 25% повинні нести службу в окопах, а 75% продовжувати свою трудову діяльність. І так по колу — один тиждень в окопах, три вдома та на виробництві. У разі, коли ворог прийде на російську землю, всі 100% стануть на захист своєї країни», — заявив пригожин.

На думку «кухаря путіна», «ополчення» має складатися «з першої лінії, яка повністю лежить на мешканцях прикордонної області», а на 1 км лінії зіткнення достатньо 10 людей.

«Далі від них, углиб країни повинні розташовуватися військові частини з мобілізованими та інші об’єкти з силовиками. Місцевий житель, як ніхто інший, знає свої території, здатний боротися з ДРГ та взяти на себе перший удар у разі потреби», — заявив пригожин.

Він додав: за «громадянську позицію» для жителів прикордонних областей треба не шкодувати державних нагород та не скупитися на слова подяки: «Такий підхід завжди був і є на Русі».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця