<

Протягом минулої доби рятувальники ліквідували 11 пожеж на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:33 | 27.04.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

25 квітня волинські рятувальники 11 разів виїжджали на боротьбу з вогнем, з них 6 загорань сухого настилу. Основні причини пожежі – це несправність пічного опалення, дитячі пустощі та необережне поведження з вогнем невстановленної особи.

Про це інформують рятувальники Волині.

25 квітня о 03:15 до служби порятунку надійшло повідомлення, що у місті Луцьку на вулиці Декабристів горить цегляна  господарська будівля. На місце події прибули працівники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини обласного центру, які о 04:13 ліквідували полум’я. Ймовірна причина пожежі – несправність пічного опалення.

О 15:17 надійшло повідомлення, що у місті Рожище на вулиці Квітнева загорівся цегляний житловий будинок. За викликом прибули працівники 3-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда села Копачівка, які о 15:40 ліквідували вогонь. Ймовірна причина пожежі також несправність пічного опалення.

О 16:53 в селі Ревушки Турійського району зайнялась вогнем господарська будівля. Ліквідували пожежу о 17:42 працівники 17-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда села Галинівка. Ймовірна причина пожежі – пустощі дітей віком 5 і 6 років з вогнем.

О 17:49 селі Вільхівка Горохівського району спалахнула дерев’яна господарська будівля. Погасили полум’я працівники 9-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Горохів та місцева пожежна команда села Сенкевичівка. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Крім того рятувальники ліквідували 6 пожеж трав’яного настилу

О 8:07 у місті Ковель на вулиці Варшавській виникло загорання сухої трави та чагарників на площі 0,3 га. Ліквіддували загорання працівники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Ковель.

О 14:15 в селі Клепачів Ківерцівського району трапилось загорання сухої трави та чагарників на площі 1,5 га. Приборкали вогонь працівники 6-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці та 3-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рожеще.

О 14:43 поблизу села Дуліби Турійського району виникло загорання сухої трави та самосіву  на  площі 0,4 га. За викликом прибули працівники 17-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Турійськ.

О 19:35 в селі В’язівно Любешівського району на урочищі Гальове виникло загорання сухої трави на площі 3 га. Приборкали вогонь працівники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем не встановленої особи. О 21:05 у місті Рожище трапилось загорання сухої трави на площі 0,2 га. Ліквідували вогонь 12-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рожище. Ймовірна причина цих пожеж – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Всі загорання ліквідовано.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер