<

Протягом 10 березня волинські рятувальники ліквідували 11 пожеж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:54 | 12.03.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

За добу протягом 10 березня УДСНС Волинської області 11 разів виїжджали на виклики про пожежу. Зокрема, горів дерев’яний будинок у с.Річиця Ратнівського району, у Ковельському районі та Любомлі палали житлові будинки. Усі пожежі ліквідовані.

Про це повідомили на сайті рятувальників Волині.

10 березня о 02:30 надійшло повідомлення, що у селі Річиця Ратнівського району трапилася пожежа в дерев’яному будинку (пустка). На місце виклику прибула чергова варта 14-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Ратне та місцевої пожежної охорони села Річиця, силами яких о 03:30 вдалось ліквідували пожежу.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем не встановлених осіб.

О 07:00 до служби порятунку надійшло повідомлення, що в селі Зелена Ковельського району горить цегляний житловий будинок. На місце події прибули працівники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля, які о 07:20 приборкали вогонь.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Також о 10:23 у місті Любомлі виникло загорання в цегляному житловому будинку. На місце події прибули працівники 10-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 10:33 погасили загорання.

Ймовірна причина пожежі – потрапляння джерела запалювання на горючий матеріал.

Крім того, незначні загорання виникли в Ковельському та Любомльському районах. Усі пожежі були ліквідовані підрозділами ДСНС.

Того ж дня працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 4 пожежі в екосистемах. Зокрема в Ківерцівському, Луцькому, Любомльському районах та місті Ковелі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок