<

Пропонував хабар, щоб відкупитись: у Луцьку спіймали п’яного водія, який вчинив ДТП у Рованцях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:25 | 17.12.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

16-го грудня Луцьку на вулиці Дубнівській затримали нетверезого водія автомобіля Volkswagen Caddy. Як з’ясувалось, він підрізав легковик у селі Рованці і втік з місця ДТП. Щоб уникнути покарання чоловік запропонував патрульним 600 гривень хабаря.

Зі слів поліцейських, близько 18-ої години на службу 102 надійшов виклик від водія автомобіля марки Opel Combo, мовляв, його підрізав водій Volkswagen, – повідомляють Волинські Новини.

Заявник зазначив, що водій автомобіля Volkswagen може перебувати за кермом у нетверезому стані.

Дорожньо-транспортний інцидент, під час якого водій автомобіля Volkswagen здійснював небезпечні маневри, які загрожували здоров’я та життя інших учасників дорожнього руху, трапився на об’їзній села Рованці.

Правопорушника затримали на заправці Аmiс, що знаходиться на перехресті вулиць Дубнівська та Карпенка-Карого.

Згодом з’ясувалось, щоб відкупитись водій запропонував патрульним 600 грн, аби відкупитись, інформує патрульна поліція Волині.

Однак, через такі дії він не лише отримав протокол, а й кримінальну відповідальність, адже пропозиція неправомірної вигоди карається згідно з законом.

Аби уникнути адмінвідповідальності, запропонував патрульним 600 гривень. Попередження про кримінальну відповідальність не подіяло, тож на місце викликали слідчо-оперативну групу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Травня, Понеділок