<

Прокурори хочуть суворіше покарати винуватця смертельної ДТП у Камінь-Каширському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:25 | 6.08.2021 / Новини / , /
Перегляди
184
/ Коментарі відсутні

Прокурори Камінь-Каширської окружної прокуратури оскаржили в апеляційному порядку вирок Маневицького районного суду, яким винуватцю смертельної ДТП, 51-річному жителю села Вовчицьк Камінь-Каширського району, призначено занадто м’яке покарання – чотири роки позбавлення волі. 

Вони вимагатимуть для винуватця ДТП, який своєї винуватості у тому, що сталося, не визнав та не розкаявся, суворішого покарання, – повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

28 липня 2020 року нетверезий водій, перебуваючи за кермом автомобіля «Фольксваген Гольф» на вулиці Центральній села Вовчицьк Камінь-Каширського району, відволікся від керування автомобілем, внаслідок чого виїхав на ліве узбіччя. Після чого, намагаючись вирівняти рух автомобіля, різко повернув кермо праворуч, що призвело до різкої зміни напрямку руху й автомобіль перекинувся.

В автомобілі окрім водія знаходились двоє пасажирів, які отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. 60-річний пасажир, який сидів на передньому сидінні автомобіля, від отриманих численних травм згодом помер у лікарні.

Чоловік, який знаходився на задньому пасажирському сидінні авто, – 58-річний річний брат загиблого – отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. 

Маневицький районний суд призначив водієві, визнаному винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України), покарання у виді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням на 3 роки права керувати транспортними засобами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер
15 Травня, Середа