<

Продала дитину за 30 тисяч доларів: у Луцьку затримали 26-річну волинянку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:38 | 24.03.2023 / Новини / , /
Перегляди
2474
/ коментарі 2

У Луцьку затримали 26-річну волинянку, яка продала 11-місячного хлопчика за 30 тисяч доларів США.

Про це повідомляє прокуратура Волині.

За даними слідства, жінка піклувалася про небажаного сина 23-річної подружки, якого та таємно народила вдома у квітні 2022 року та наступного ж дня після пологів віддала.

Хлопчик невдовзі став зайвим і піклувальниці, відтак вона вирішила його продати – без укладання будь-яких передбачених законодавством України угод та складання документів щодо усиновлення.

Під час передачі дитини покупцю – 23-го березня – її і затримали у Луцьку.

Жінці повідомлено про підозру у торгівлі людьми, вчиненій щодо малолітнього (ч. 3 ст.149 КК України), вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Дитину вилучили й вона перебуває у лікарняному закладі.

ОНОВЛЕНО. “Мешканка Луцька серед своїх знайомих підшукує охочих придбати немовля” – саме таку інформацію отримали правоохоронці, повідомляє пресслужба поліції.

Виявилось, що 23-річна місцева мешканка народила самотужки вдома хлопчика, якого одразу віддала своїй 26-річній подружці, щоб та піклувалася про нього. Спочатку жінка турбувалась про немовля, переховуючи від сторонніх очей, а потім, аби покращити своє матеріальне становище, почала підшукувати осіб, готових придбати 11-місячну дитинку.




коментарів: 2
  1. Оце та жіноча меркантильність про яку говорив Іво Бобул у своєму скандально відомому інтерв’ю..

  2. Навіть тварина піклується про своїх дітей ,чи сучка ,чи кицька ,а тут мати віддала дитину ,а подруга бізнес влаштувала .Народ ,до чого ми йдемо ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Травня, П’ятниця