<

Президент підписав указ про відзначення 26-го лютого Дня спротиву окупації АРК та міста Севастополя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:04 | 27.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ коментарі 33

Володимир Зеленський підписав указ про відзначення 26-го лютого Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

Відповідний указ № 58/2020 розміщено на сайті глави держави, – передає УНІАН.

У документі зазначається, що День спротиву окупації запроваджується з метою вшанування мужності та героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, у відстоюванні територіальної цілісності України, з нагоди відзначення річниці від проведення 26 лютого 2014 року в місті Сімферополі мітингу на підтримку територіальної цілісності України за участю кримських татар і українців.

Згідно з указом, Кабінет міністрів має розробляти за участю представників державних органів, органів місцевого самоврядування, інститутів громадянського суспільства і затверджувати плани відповідних заходів.

Цей указ набирає чинності з дня його опублікування.




коментарів: 33
  1. “супротив” в чому визначається?? що всі масово побігли міняти паспорти на російські…

    • Не рівняй всіх по собі. Паспорти побігли міняти лише зрадники і хохли (нажаль їх в нас дуже багато), а українці ні.

          • Тобі особисто я не маю бажання щось доказувати.

          • ти і такі як ти вже доказали хто ви є в 14 році

          • Так доказали. Врезультаті проект “новоросія” був закритий.

          • Було б, але на декілька місяців чи рік пізніше. Крим і Донбас захоплювали не спонтанно, а готувались до цього декілька років. Не дарма з середини 2000-них проводилась потужна інформаційна травня і очорнення України, (згадай віршик ніби то Шевченка, що Українцець гірше жида і ляха і багато іншого). в 2008- му тренування на Грузії, далі з допомогою пропоганди,
            конролюючи майже всі наші змі, просунули зека президентом, потім поставили своїх маріонеток на посади керівників силових відомств, тому підчас захвату Криму практично всі тамтешні співробітники СБУ, МВС, прокуратури і більшість армії замість протидії наплювали на
            присягу і перейшлии на бік ворога, але через майдан, який вони не думали що буде, довелось розпочати операцію “руская вєсна” раніше, не встигнувши поставити своїх силовиків в Одесі, Харкові, Запоріжжі, Миколаєві, Дніпропетровську та інших областях, там теж планувались “республіки”. Карту майбутньої новоросії в інтернеті вже можна було знайти ще в кінці 2000-них, але всі думали, що це все жарти, мол братський народ, Будапештський меморандум і т.д., а виявилось, що вони це справді планували на чолі з х…йлом і сурковим. А такі лупні як ти, рядовий кремлебот, пішаки в цій підлій і віроломний агресії.

    • Якби не вони, то всі східні та південні області зараз називались би “новоросія”. Тому що в умовах небоєздатної армії, масованої багаторічної антиукраїнської пропаганди і великої кількості зрадників їм вдалося зупинити на Донбасі модор на чолі з х…йлом, я вважаю це героїзмом.

  2. Так вони наче й не против… Про що свідчать неодноразові опитування на вулицях випадкових перехожих одним потоковим відео без монтажа та вибраних коментів, на Ютубі таких роликів достатньо, для підтвердження… Так шо зєля яка там окупація..

    • Так вони після декількарічної промивки мозгів думали що до них приїдуть бандери з фашистами і позїдають або порозпинають їх дітей і тому з переляку кричали “пуцін введі войска!”

      • про поїзди дружби чув – погугли Правый сектор» грозит Крыму прислать поезд дружбы

        • Це все казки в які ви немудрі повірили і зрадили батьківщину. Не було і не могло бути ніяких поїздів.

          • То мосійчука виходить на мосфільмі знімали – коли він це говорив
            канал 112 ефір 24 лютого 2014 рік

          • А хто такий Мосійчук що зміг би таке організувати?- це перше, а по друге якби навіть якимось дивом він таке організував, то до дому йому і його подільникам дороги вже б не було, і по третє хто такі правий сектор, це купка бандюків і фанатиків якими кремлівська пропаганда насмерть перелякала всю Росію і пів України і не більше.

          • зараз усі патріоти балаболи – і кожен балабол строїть з себе патріота

          • А не патріоти (тобто зрадники) нормальні?

  3. А татари кримські які так хочуть гроші з українського бюджету на канал ATR,хіба не мають російських паспортів…

    • Гроші таки дадуть муждабаєву і компанії ,які закликали вбивати українців що голосували за Зеленського,а на лікарів нема,зашквар за зашкваром…

  4. Ох і кремлеботів тут зібралось, видно непогано вам за це платять “нєфтєдоларами” щоб ви на всіх сайтах писали антиукраїнські коментарі і тим самим підбурювали народ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя