<

Пресслужбу Міноборони очолить письменник та офіцер Ілларіон Павлюк

22:03 | 19.10.2023 / Новини / /
Перегляди
117
/ Коментарі відсутні

Письменник та офіцер Збройних сил України Ілларіон Павлюк обійме посаду начальника управління преси та інформації у Міністерстві оборони.

Про це повідомив сам Павлюк на своїй сторінці у фейсбуці, передає Суспільне.

«Нові задачі, новий амбітний напрямок, величезна відповідальність. Дякую Міністру оборони за те, що повірив у мене й мою команду», – йдеться у його публікації.

До цього Павлюк служив у ГУР.

«Неймовірно гордий правом носити сову на шевроні, яке мав ці півтора року. Можу щиро сказати, що служити в ГУР мені пощастило. Не випало, не трапилось, а саме пощастило. Командири були справжніми лідерами та бойовими побратимами. Ціную це», – зазначив Павлюк.

Раніше управління преси та інформації було у підпорядкуванні Ганни Маляр. Її разом з іншими заступниками колишнього міністра оборони Олексія Рєзнікова звільнили 18-го вересня.

Хто такий Ілларіон Павлюк

Ілларіон Павлюк – письменник, журналіст, автор бестселерів.

У 2015 році брав участь у російсько-українській війні в складі добровольчого батальйону «Гарпун». Від початку повномасштабного вторгнення мобілізувався в один з підрозділів ГУР МО України.

2011 року входив до складу журі 63-ї американської телепремії «Еммі».

Автор книжок «Білий попіл», «Танець недоумка», «Я бачу, вас цікавить пітьма», яка увійшла до короткого списку премії «Книга року BBC – 2020».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа