<

Працюю без політики, – Ігор Гузь під час зустрічі з освітянами Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:27 | 17.06.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Народний депутат Ігор Гузь, у рамках робочої поїздки в округ,  відвідав ​низку навчальних закладів​ у місті Нововолинськ​​.

У загальноосвітніх школах №6, №3 та нововолинській гімназії обговорили переваги та недоліки нового Закону України «Про освіту», особливості набору учнів в перший клас, кадровий «голод» та доплату за престижність праці, а також – про важливість облаштування нових майданчиків зі штучним покриттям у місті.

«Ми комунікуємо з керівництвом міської ради. Активно співпрацюю з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом». У нас ​з Ігорем Петровичем  – ​спільна позиція.  У пріоритеті обох сторін – розвиток спортивної інфраструктури», –  зауважив депутат.

У ЗОШ №6 вчителі звернулися до парламентаря посприяти оновити приміщення санвузлів у школі. Клопотали і про невеликий «шматок» дороги, який поряд зі школою треба «залатати». Директор закладу Іван Пукля також додав, що басейн, який працює у школі в період опалювального сезону, в перспективі хочуть зробити відкритим упродовж року.

Педагоги освітнього закладу №3 цікавилися питанням щодо доплати за престижність праці, кадровий ​«​голод» та облаштування спортивного стадіону поряд з навчальною установою. За їхніми словами, надбавку зменшили з 20% до 5%.

У Нововолинській гімназії учителі ​ повідоми​ли про необхідність нового комп’ютерного обладнання для уроків інформатики, інтерактивної дошки для уроків з вивчення іноземних мов, спортивного обладнання та музичної апаратури. Обговорили з нардепом ​і​ деталі пільгових перевезень учнів, які з 15 травня до 1 жовтня повинні користуватися громадським транспортом за повну вартість у розмірі 4 гривні​. А все через те, що в цей період проїзд за «учнівськими» пільгами, що менший майже вдвічі,​ не діє.

«Я співпрацюю з міськими головами Нововолинська, Володимира-Волинського та головами 12-ти громад​ в моєму окрузі​. Неважливо: хто і яку партію представляє, ми працюємо без політики, для досягнення спільної мети – розвитку Прибужжя», – зазначив Ігор Гузь та додав, що цього року його команда планує приділяти ще більше уваги оновленню шкіл міста. Раніше частку​ державної субвенції спрямовували на  розвиток дошкіл​ля в шахтарському місті​.

Разом з депутатом працювали перший заступник міського голови Андрій Сторонський, заступник начальника управління освіти Ольга Лакиш, помічники депутата.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Травня, Понеділок
12 Травня, Неділя