<

Музикант з Павлівської громади став лауреатом обласної премії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:00 | 31.08.2021 / Новини / , /
Перегляди
149
/ Коментарі відсутні

25-го серпня на засіданні комітету з присудження обласних іменних премій у галузі літератури, культури і мистецтва відзначили музиканта Тараса Фітя з Павлівської громади.

До розгляду членам комітету пропонували десять кандидатур для присудження премій, однак, з них, шляхом таємного голосування обрали вісім осіб, повідомляють на сайті Волинської ОДА.

“Ці нагороди є найбільш престижними відзнаками обласної державної адміністрації для людей мистецтва. І перемогу здобувають найбільш достойні. А це – як окремі особи, так і творчі колективи”, – наголосив перший заступник голови ОДА Сергій Мовенко .

Як зазначається, серед лауреатів обласних іменних премій у галузі літератури, культури і мистецтва, присудили обласні премії 2021-го року і трьом діячам культури з Володимир-Волинського району:

“У номінації імені В’ячеслава Хурсенка Фітю Тарасу Ігоровичу – солісту-вокалісту, учаснику народного аматорського мистецтва Павлівської територіальної громади – за вагомий  внесок у розвиток вокального мистецтва, активну концертну діяльність, популяризацію класичних творів та творів сучасних авторів”,- йдеться на сайті.

Як відомо, присудження премій відбувається щороку в рамках відзначення Дня Незалежності України, а відтак, посадовець привітав усіх присутніх з 30-річним ювілеєм незалежності нашої держави.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота