<

Повітряні сили знищили 20 «шахедів» і два «калібри»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:08 | 13.07.2023 / Новини / , /
Перегляди
76
/ Коментарі відсутні

У ніч проти 13-го липня російські окупанти атакували Україну 20-ма ударними безпілотниками іранського виробництва Shahed-136/131. Сили протиповітряної оборони знищили їх усі. Також росіяни випустили три ракети, з яких українські військові знищили дві.

Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

Так, окупанти запустили по Україні 20 дронів з північно-східного напрямку (Курськ) та південно-східного (Приморсько-Ахтарськ). Дві крилаті ракети «Калібр» випустили з Чорного моря та одну балістичну з комплексу «Іскандер-М» — із Джанкой у Криму.

Унаслідок бойової роботи сили ППО знищили всі 20 ударних дронів, переважно на Київщині. Також на різних напрямках збили дві крилаті ракети «Калібр». Стосовно наслідків пуску ракети з «Іскандер-М» інформація уточнюється.

До відбиття атаки залучали зенітні ракетні підрозділи, винищувальну авіацію, мобільні вогневі групи Повітряних сил та протиповітряну оборону інших складових Сил оборони України.

У Повітряних силах також розповіли, що за цю та минулу добу українська авіація завдала понад 15 групових авіаційних ударів по російських окупантах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця