<

«Повідомимо, коли зможете продовжити»: поліція Польщі просить утриматися від злочинів на час пандемії коронавірусу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:47 | 18.03.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
52
/ 1 коментар

Польська поліція звернулась до людей, чий спосіб життя не є завжди законним, тимчасово припинити свою злочинну діяльність. Копи кажуть, що окремо повідомлять їх про можливість скоювати злочини у повсякденному ритмі та забезпечення служби поліції, як раніше.

Про це копи повідомили на фейсбук-сторінці поліції Польщі.

“Через пандемію COVID-19, яка спричинила паніку та поклала на нас багато нових завдань, а іноді – і непередбачувану поведінку багатьох людей, які очікують постійної допомоги від нас та інших служб, будь ласка, припиніть всі злочинні / ганебні / мерзенні дії до подальшого повідомлення.

Ми будемо вдячні за очікувану співпрацю, пов’язану з утриманням від скоєння злочинів і правопорушень, і заздалегідь дякуємо вам за співпрацю та розуміння. Ми повідомимо вас окремим повідомленням, коли ви зможете повернутися до повсякденної злочинної діяльності, продовжуючи свою стару службу злочинця та нашу – копів”, – йдеться в дописі.

Нагадаємо, 16-го березня департамент поліції міста Солт-Лейк-Сіті в штаті Юта, США, також попросили злочинців не скоювати злочини на час активного поширення коронавірусу. 

Фото ілюстративне




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя