<

Потужний вибух знищив найбільший аквапарк Швеції

11:09 | 13.02.2024 / Новини / , /
Перегляди
345
/ коментарі 2

Вранці 12-го лютого у парку розваг Лісеберг, що у шведському місті Гетеборг, спалахнула масштабна пожежа на водній гірці в аквапарку, який має відкритись улітку 2024 року.

Про це пише Європейська правда з посиланням на SVT.

Про пожежу в аквапарку Oceana стало відомо після 10:00. Вогонь швидко поширився й охопив усю гірку, а також перекинувся на крите приміщення поблизу.

Рятувальні служби оголосили екстрене сповіщення, закликавши всіх, хто живе поблизу пожежі, зачинити вікна й вентиляцію та не виходити з приміщень.

Шведська поліція попередньо кваліфікувала інцидент як нещасний випадок на виробництві та обмежила рух транспорту в районі пожежі.

За останніми даними правоохоронців, 13 людей отримали легкі поранення в результаті інциденту. Вони самі звернулись до лікарів по допомогу.

Аквапарк Oceana в Лісебергу – найбільшому парку розваг у Швеції та серед нордичних країн – будувався з 2020 року й має відкритись улітку цьогоріч. За даними шведських ЗМІ, вартість будівництва сягнула понад 106 мільйонів євро.

Наразі невідомо, чи стане пожежа на заваді відкриттю аквапарку і яких збитків вона завдала.




коментарів: 2
  1. Колись, як від пожежі постраждав Нотр-Дам у Парижі, Зеленський сказав, що це знак, що це згоріла стара монархічна система у всій Європі. Ну, шось типу цього..
    То про цей випадок я би сказав, що це знак, що це згоріло бажання НАТО воювати зі Сходом, а якщо не згоріло то хай воюють зі сторони Скандинавії, Прибалтики прямо з “Петембургом” , а з України геть з тою війною.
    Але не скажу так… бо це жорстоко і егоїстично бажати комусь війни. Та і права людини забороняють розпалювати і пропагувати війну. Та і як можна говорити про дружбу, а бажати комусь смерті, горя, розрухи, сліз..
    Бажаю всім Миру і Доброти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота