<

«Порошенко об’єднав людей» – нардеп Гузь впевнений, що протестне голосування було вирішальним

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:06 | 24.04.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Якби до другого туру президентських виборів вийшов, наприклад, Вакарчук або Тимошенко, або Гриценко, можливо розрив був би менший, але так само переміг би інший кандидат.

Таку думку висловив народний депутат України Ігор Гузь у ефірі програми «Коментарі» на телеканалі ZIK.

Депутат визнав, що кампанія Володимира Зеленського була дуже цікава, нетипова та змінила всі шаблони.

«Я впевнений, що дуже багато тих, хто братиме участь у наступних виборах, уже вивчають, як можна використати в парламентській кампанії меседжі та нововведення «Зе!Команди», а це короткий період кампанії, соціальні мережі, ролики-запрошення. Кандидату не потрібно було збирати мітинги, використовувати медіаресурс, а лише записати ролик і поширити у соцмережі», – зауважив Ігор Гузь.

Політик порівняв кампанію Володимира Зеленського з передвиборчими змаганнями президента США Дональда Трампа, в якого так само були феєричні та неканонічні заяви.

«Важливо, що результати і на сході і на заході України майже тотожні. У моєму окрузі на Волині, який на кордоні з Євросоюзом, 70% отримав Зеленський. Тобто такого не було, що люди голосували на основі своїх полярних позицій – за НАТО чи проти, за мову чи проти – три четвертих виборців об’єдналися навколо одного кандидата», – підкреслив Гузь.

Та все ж депутат констатував, що вирішальним фактором стало голосування проти чинного президента.

«Об’єднати такі маси людей зміг Порошенко, бо люди голосували не за нього, а проти. Якби у другому турі був, наприклад, Вакарчук або Тимошенко, або Гриценко, можливо розрив був би й меншим, але теж переміг би інший кандидат», – вважає Ігор Гузь.

Як повідомлялося, ЦВК опублікувала підсумки обробки 100% протоколів на виборах Президента України у другому турі.

За Володимира Зеленського проголосували 73,22%. Чинний глава держави Петро Порошенко отримав 24,45% голосів. Наразі у Центрвиборчкомі уже прийняли протоколи з мокрими печатками від 69 округів.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок