<

Породілля-фотограф зробила вражаючі світлини народження власного сина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:28 | 15.03.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Меган Маттіуццо із міста Гамбург, штат Нью-Йорк, і займається весільною фотографією. Їй 29 років, і нещодавно вона народила свого первістка, якого назвали Істон. Жінка самостійна фотографувала народження сина.

Про це пише Еспресо з посиланням на BuzzFeed News.

Всім жінкам, які захочуть це повторити, Маттіуццо порадила вивчити можливості своєї камери, щоб та не підвела у відповідальний момент

Ще до появи на світ сина Меган почала підшукувати спосіб задокументувати цю подію. Знайомі фотографи запропонували свої послуги, але вона вирішила, що впорається і сама.

Попередньо жінка подбала про те, щоб на її камері Nikon були виставлені правильні налаштування. Весь час, поки у Меган тривали перейми, її чоловік тримав фотоапарат і був готовий передати його, коли знадобиться.

Крім того, Маттіуццо заздалегідь попросила акушерів вимкнути верхнє світло в приміщенні і залишити яскраву лампу в кінці її ліжка, щоб зробити знімок.

Після 12 години переймів Меган в потрібний момент взяла камеру і зробила приголомшливі знімки новонародженого сина.

Вона зазначила, що пологи були болісними, але бажання сфотографувати народження Істона допомогло з усім впоратися.

“На біль перестаєш звертати увагу, – сказала вона в коментарі BuzzFeed. – Це твій син, це твоя дитина. Бачити його … Я не можу описати це почуття. Ти дев’ять місяців не знаєш, як він виглядає і хто він. А потім, нарешті, побачивши здорову дитину, ти просто у нестямі від щастя”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер