<

Попри докази, заявляє, що був тверезим: водій, який спричинив ДТП в Іваничах, намагається пом’якшити покарання

19:10 | 8.11.2023 / Іваничі, Новини / , , /
Перегляди
1500
/ коментарів 11

У справі про ДТП в Іваничах, яке сталося 28-го вересня 2022 року, вже відбулося 8 судових засідань. Однак до фінішу ще далеко. Адже винуватець аварії, аби зменшити покарання, «вибрехується». Попри вагомі докази, водій наполягає, що на момент ДТП був тверезим.

Нагадаємо, 28-го вересня близько 17:00 на вулиці Заводській в Іваничах 42-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Volkswagen Golf у стані алкогольного сп’яніння, зіткнувся з легковиком ЗАЗ Славута.

За кермом ЗАЗу перебувала 33-річна жителька селища Марія Левчук. Внаслідок зіткнення вона отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували. Увесь час після ДТП Марія лікувалась. Спочатку – диспансерно у медзакладі, потім амбулаторно – вдома. Ще й досі молода жінка відновлюється від аварії.

Досудове слідство в цій справі тривало майже рік і практично стояло на місці. Аби добитись справедливості, вона звернулась до журналістів БУГу. Після публікації в інтернет-виданні й розголосу в ЗМІ, слідство активізувалося і зрушилося з мертвої точки.

Наразі в справі відбулося вже 8 судових засідань. Спочатку були підготовчі, потім суд почав розглядати справу по суті. Вже заслухали свідків ДТП, а також працівників лікарні, які рятували постраждалу. Свідчення дала і Марія Левчук. Однак найцікавіше почалося, коли слово дали винуватцю аварії.

Всупереч показам свідків і даних алкотесту “Драгер”, які доводять, що чоловік, вчиняючи ДТП був в стані алкогольного сп’яніння, сам обвинувачений раптово почав стверджувати протилежне. Він запевняє, що був тверезим. Хоча раніше, під час досудового розслідування, він визнавав, що таки на момент аварії дійсно був п’яний.

Однак зараз він змінив свої покази. Мабуть, добивається пом’якшення вироку суду. Адже стан сп’яніння – обставина, що обтяжує покарання.

Але при цьому горе-водій, ймовірно, забуває, що за надання неправдивих свідчень передбачена кримінальна відповідальність. Однак тут останнє слово за суддею. І вже під час проголошення вироку стане зрозуміло, чи повірив він у брехню водія, чи ні.

Журналісти БУГу слідкують за усіма подіями в цій справі й сподіваються, що рішення суду буде справедливим, та горе-водій, який керував автівкою в стані сп’яніння, спричинив аварію і завдав потерпілій чимало страждань, таки отримає справедливе покарання й компенсує усі завдані ним збитки.




коментарів: 11
  1. На момент аварії я навчалася і у мене є документи які підтверджують.А ось чому ви звертались до видавництва БУГ щоб видалили статтю з погрозами це питання?

    • Шановна пані Марія, я оперую фактами, а визаймаєтесь плітками! Якщо я звертався до якогось видавництва з погрозами то для цього є поліція!

  2. Андрюха, женись на Марійці і переставай вже цим дитячим садочком займатись.
    Як діти, чесне слово.
    Признай шо був бухий, замочіть ту справу десь у трьох бобрах, і порішайте все по-людськи, а не як чмошник бикуєш.

    • А до чого тут Андрій ??? І чому він має щось взагалі рішати ??? Ви взагалі читали статтю і знаєте кого звинувачують??? чи вам просто хотілось щось написати???

  3. де ж ви чули чи бачили що п’яне визнає що воно п’яне) Навпаки скаже, та ви мене ще п’яним не бачили!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця