<

Помста за Іловайськ: у Зеленського підтвердили оточення окупантів у Лимані

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:07 | 30.09.2022 / Новини / , , /
Перегляди
423
/ коментарів 5

ЗСУ все щільніше стискають кільце оточення в Лимані Донецької області та країні-окупанту доведеться просити про помилування.

Про це у твітері написав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

“8 років тому росвоєнні оточили наші війська під Іловайськом. Тоді наші хлопці погодилися вийти без зброї. Але росія порушила слово – колону розстріляли. Сьогодні просити про вихід із Лиманського котла доведеться рф. Якщо, звичайно, банкетуючим у кремлі є справа до своїх солдатів” , – написав у соцмережі Подоляк.

Фото на головній – ілюстративне.




коментарів: 5
  1. Мочити тварєй до повного зничтоження, а ті що в Расєї, хай думають чи варто лізти. А то відпустиш, вони далі будуть лізти вбиваючи нас і наших дітей, знаючи, що все мене безкарно. СМЕРТЬ ВОРОГАМ !!!

  2. Скажений пес буде кидатися на тебе до тих пір, поки ти його не знищиш. Це ми тут лежа на дивані дискутуємо. А Ви запитайте тих хто на передку, чи чиїх рідніх в нічому не винних вбивають ракетами, гвалтують, грабують ничтожать житло і т.д. Те саме, що творили наші “афганці” в Афганістані. І весь Радянській Союз рахував їх героями. Та ж сама сітуація в Расєї. 130 мільйонів рахує їх героями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя