<

Помолоділа Пугачова здивувала прихильників своєю зовнішністю у новому кліпі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:28 | 2.11.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Російська співачка Алла Пугачова здивувала шанувальників своїм образом і зовнішністю в новому відеокліпі свого стиліста Алішера на пісню Скажи мені.

69-річна зірка стала головною зіркою нового музичного відео стиліста на пісню Скажи мені, – повідомляє НВ Style.

У кадрі примадонна російської естради з’являється в шкіряній куртці, футболці з принтом і джинсах, демонструючи стрункі форми. Образ артистки доповнював яскравий макіяж – червона помада і класичний smoky eye. Відзначимо, Пугачова виконала в кліпі драматичну роль і навіть розплакалася в кадрі.

https://www.instagram.com/p/BpogAKyB9w0/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BpoicfNH7Bz/?utm_source=ig

У Мережі обговорюють стрункі форми Пугачової, а також захоплюються її зовнішністю:

«Вау, Алла Борисівна!», «Дуже схудла і помолодшала», «Шикарна жінка», «Відмінно виглядає», – пишуть користувачі інтернету.

На своїй сторінці в Instagram Алішер висловив повагу і вдячність Пугачовій, а також зазначив, що був в захваті від її згоди взяти участь в зйомках його кліпу.

«Ущипніть мене! Це сон! Бог точно є, і він мене чує. Я мріяв з самого дитинства про це і мрії іноді збуваються!!! Я не можу висловити свою подяку в тому обсязі, в якому заслуговує ця Велика Жінка АЛЛА!!! Я всім ще 1000 разів подякую і все розповім, зараз тільки про неї, і якби не Алла, нічого б не було. Спасибі Вам Алла Борисівна за емоцію, за доброту душі, відкритість і віру!!! Нескінченно люблю Вас, і я щасливий що ви підтримали мене і знялися в нереально крутому кліпі про наше не просте життя. Заради таких моментів варто жити», – написав він у підписі до ролика зі зйомок кліпу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота