<

Померла 18-річна дівчина, яка постраждала в аварії з рейсовим автобусом «Луцьк-Нововолинськ» біля Горохова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:04 | 5.01.2023 / Новини / , /
Перегляди
17453
/ коментарі 3

5-го січня померла Дарина Кузьмук, яка постраждала в наслідок аварії 4-го грудня близько 18-ї години на автодорозі біля Горохова. У цей день рейсовий автобус «Луцьк-Нововолинськ», в якому перебувала Дарина, зіткнувся із причепом вантажного автомобіля МАН.

Про це повідомили у Горохівській громаді.

“Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу… Неймовірно важко пережити таку втрату батькам, бо найжахливіше в житті – ховати свою дитину”, – повідомили у громаді.

Нагадаємо, ввечері 4-го грудня біля Горохова трапилася серйозна дорожньо-транспортна пригода за участі пасажирського автобуса та вантажівки.

Внаслідок п’ятеро пасажирів, три жінки та двоє чоловіків, отримали травми різного ступеня тяжкості. Також тілесні ушкодження отримав і водій.

Стан 18-річної пасажирки рейсового автобуса «Луцьк-Нововолинськ», який 4-го грудня в’їхав у вантажівку, стабільно важкий. Дівчина знаходилася у реанімації Горохівської багатопрофільної лікарні.




коментарів: 3
  1. Неймовірно! Дуже шкода батьків, мама з татом ростили донечку, плекали квіточку.. І тут якесь опудало ставить причепа на обочину без “аварійки”, без вогнів, без нічого… І от нема дівчинки. Спочивай з Богом, Даринко! Щирі співчуття батькам!!!!

  2. Дуже сумна новина, дуже!
    Душевного спокою рідним Даринки!

    Водятел прицеповоза, ти якшо акумулятор бережеш аварійки не вмикаєш і світловідбівні трикутники зажав виставити, то хоть би пару серйозних гіляк за сотню метрів позаду причема на дорогу кинув. Вони нічий автомобіль не пошкодили б, а водіїв зменшити швидкість і взагальному увагу у підвищений тонус привели б.
    Заберіть у того вбивці пожиттєво права, воно молодому дівчаткові життя обірвало своїм скупердяйством!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця