<

Помер зірка серіалу «Друзі» Меттью Перрі

10:34 | 29.10.2023 / Новини / , /
Перегляди
567
/ Коментарі відсутні

У 54 роки помер зірка серіалу «Друзі» Меттью Перрі. Тіло Меттью Перрі знайшли в суботу в його будинку в районі Лос-Анджелеса.

Про це повідомляє канал NBC News.

Представник актора та джерело в правоохоронних органах повідомили телеканалу, що Перрі помер у суботу внаслідок утоплення у своєму будинку в Пасіфік Палісейдс.

Перрі був найбільш відомий своєю роллю одного з основних акторів серіалу “Друзі”, ситкому від NBC 90-х років.

Перрі було 24, коли він почав грати цю роль, і він знявся в 10 сезонах, а фінал охопив понад 52 мільйони глядачів у США, що зробило його найпопулярнішим телевізійним епізодом 2000-х років.

Починаючи з 1997 року актор боровся із залежністю від знеболюючих після аварії на гідроциклі. Пізніше він заявив, що не пам’ятає трьох років свого часу в “Друзях” і що витратив понад 9 мільйонів доларів на боротьбу із нею.

У 2022 році вийшла книга Меттью Перрі “Друзі, коханки та одна велика жахлива річ» (Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing), де актор розповів про свої проблеми з алкоголем та залежність від знеболювальних препаратів.

Що відомо про серіал “Друзі”

“Друзі” — популярний американський ситком про групу з шести друзів, що живуть у Нью-Йорку. З 1994—2004 роках було знято 236 серій, які демонструвалися на телеканалі “NBC”. Серіал із великим успіхом демонструвався в різних країнах світу і за свої 10 сезонів на телебаченні дістав величезну кількість нагород, серед яких Еммі та Золотий глобус.

Майже через 20 років, у 2021 році на екрани вийшов фільм “Друзі: Возз’єднання”. Виконавці головних ролей іменитого серіалу возз’єднуються для того, щоб відвідати місця зйомок свого шоу, яке вписане золотими літерами в історію американського телебачення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота