<

Помер екссоліст гурту «Smash Mouth» Стів Гарвелл

10:33 | 5.09.2023 / Новини / /
Перегляди
109
/ Коментарі відсутні

4-го вересня пішов з життя соліст американського гурту Smash Mouth Стівен Гарвелл. 56-річний музикант помер від печінкової недостатності.

Незадовго до смерті співак потрапив до госпісу.  Як відомо, тривалий час Гарвелл зловживав алкоголем, через що в нього розвинулася невиліковна хвороба, пише ТСН.

Про смерть музикант повідомив представник гурту Роберт Гейз. Він поділився, що Гарвелл пішов з життя “мирно та комфортно в оточенні родини та друзів” у своєму будинку в Бойсі, штат Айдахо.

“Стів пішов із Smash Mouth два роки, і гурт продовжує гастролювати з новим вокалістом Заком Гудом. Тим не менш, спадщина Стіва продовжуватиметься завдяки музиці. Разом зі Стівом гурт Smash Mouth продав понад 10 мільйонів альбомів по всьому світу та очолив чарти з двома хіт-синглами №1, п’ятьма топ-40 синглів, трьома гарячими 100 синглами, чотирма альбомами Billboard 200 і номінацією на “Греммі”, не кажучи вже про сотні фільмів і розміщення на телебаченні, і, звичайно, ті саундтреки до “Шреку”, – сказав Гейз в коментарі Rolling Stone.

Зазначимо, що Стівен Гарвелл був вокалістом гурту Smash Mouth більш ніж 30 років. За цей час музиканти встигли отримати “Греммі” та очолити безліч музичних чартів. А саундтрек гурту до мультфільму “Шрек” став справжнім хітом – кількість переглядів кліпу на YouTube досягла майже 500 мільйонів переглядів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок