<

Польських прикордонників вперше обстріляли з території Білорусі

10:39 | 16.06.2023 / Новини / , , /
Перегляди
508
/ Коментарі відсутні

Польських прикордонників вперше обстріляли з території Білорусі. Влучили в автомобіль, пошкодивши бокове дзеркало та вікно.

Про це пише польське видання RMF24, пише zahid.net.

Польська Держприкордонслужба підтвердила інцидент. Повідомляють, що в обстріляній автівці були двоє прикордонників. На щастя, вони не постраждали.

За словами речника прикордонної служби Польщі Аркадіуша Тивонюка, достеменно невідомо, з якої зброї здійснили постріл, але його швидкість та кінетична енергія були значними. Він припустив, що з білоруського кордону могли стріляти з пневматики.

«Я не знаю, з чого стріляли. У будь-якому випадку, предмет пробив бокове вікно автомобіля, вилетів з іншого боку і пробив ще одне вікно. У машині перебували двоє офіцерів. Інцидент загрожував їхньому життю та здоров’ю», – повідомив заступник директора Департаменту прикордонної служби Головного управління Прикордонної служби полковник Аркадіуш Тивонюк.

Представник прикордонників додав, що польських прикордонників регулярно закидують камінням та гілками у вогні переселенці з території Білорусі. Найбільше мігрантів на кордоні з Польщею прибуває з Афганістану, Сирії, Сомалі, Ємену та Іраку.
https://zaxid.net/news/




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя