<

Польські спецслужби затримали ще трьох осіб за спроби диверсій на користь Росії

10:41 | 22.05.2024 / Новини / /
Перегляди
72
/ Коментарі відсутні

Спецслужби Польщі 21-го травня затримали трьох осіб за спроби саботажу і диверсій на користь Росії. До нещодавньої пожежі у торговому центрі «Маривільська 44» у Варшаві могли бути причетні спецслужби РФ.

Про це під час пресконференції у вівторок у Варшаві заявив прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск, передає кореспондент Укрінформу.

«Польські спецслужби працюють дуже ефективно у контексті спроб саботажу і диверсій на території Польщі і сусідніх країн, в основному Литва й Латвія є під загрозою. Я вчора інформував про затримання дев’ятьох осіб, сьогодні вночі затримано ще трьох осіб. Сьогодні ми не маємо сумнівів, що активність російських і білоруських служб є значною», – підкреслив Туск.

Прем’єр Польщі додав, що польські спецслужби припускають і зараз перевіряють усі версії, «але дуже ймовірно, що російські спецслужби були також задіяні до гучної пожежі на Маривільській» (торговий центр «Маривільська 44» у Варшаві). Він додав, що зараз ведеться слідство у цій справі.

Як повідомлялося, спецслужби Польщі заарештували дев’ять осіб, які на замовлення російських спецслужб вчиняли акти саботажу на території країни.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Червня, Неділя