<

Польські протестувальники висипали на дорогу зерно з українських вантажівок

21:09 | 11.02.2024 / Новини / , /
Перегляди
623
/ коментарі 4

У польському Дорогуську, що на кордоні з Україною, протестувальники зупинили три українські вантажівки, силоміць відкрили причепи та висипали на дорогу зерно.

Про це повідомляє RMF24 повідомляє hromadske.

Інцидент стався 11-го лютого приблизно об 11:30 на дорозі поблизу прикордонного переходу в Дорогуську, де протестують польські фермери.

За інформацією поліції, після оформлення до Польщі в’їхали три вантажівки, якими керували громадяни України. Проте учасники протесту заблокували їм рух. В один момент вони відкрили причепи, через що частина зерна висипалася на дорогу.

У поліції додали, що бійок чи небезпечної ситуації не було, а українські водії повернули назад у бік України. Також правоохоронці зазначили, що з’ясовують усі подробиці події та встановлюють учасників акції, які розсипали зерно по дорозі.

Як пише портал fermer.pl, аграрії нібито відібрали проби висипаного зерна та планують передати їх на дослідження на вміст заборонених речовин.

Речник Держприкордонслужби Андрій Демченко повідомив hromadske, що водії, які перетинали кордон, підтвердили прикордонникам факт висипання українського зерна на території Польщі.




коментарів: 4
  1. хліб на землю пшеки спеціально кидають?
    це вони себе проклинають, не більше не менше!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа
14 Травня, Вівторок