<

Польські аграрії висипали зерно з вагона поблизу кордону з Україною

12:33 | 20.02.2024 / Новини / , , /
Перегляди
465
/ коментарів 5

Вранці 20-го лютого польські протестувальники посилили протести поблизу ПП «Медика-Шегині». Фермери перекрили залізницю. А крім того розсипали збіжжя з вантажного вагону на колії.

Про це з місця події повідомила кореспондентка Суспільного.

«Це реакція на наплив збіжжя з України. Це дуже погано. Люди в розпачі і не можуть стриматись. Ніхто цього не контролює: ні польська влада, ні українська», – каже співорганізатор протесту польських фермерів Роман Кондрув.

За його словами, протестувальники висипають збіжжя «через емоції».

«Не маємо впливу на людей, вони не можуть витримати і висипають. Ми є банкротами, бо все звозять з України неконтрольовано», – додає співорганізатор протесту.

Раніше на сайті NSZZ RI «Solidarność» анонсували, що акція протесту триватиме щонайменше до 10 березня.

«20-го лютого у межах 30-денного загального страйку фермерів ми оголошуємо, що всі акції протесту будуть зосереджені на повній блокаді всіх прикордонних переходів між Польщею та Україною», – йдеться у повідомленні.




коментарів: 5
    • 1000%, даю гарантію що без ”кацапів” тут не обійшлось, це треба кучу грошей щоб організовувати спочатку блокаду фурами, а тепер тіпа ”фермерами”!!! ПОЗОР полякам, за те що грають під кацапську дудку, і що в такий важкий для нас час, встромили нам ножа у спину!!!

      • висипають далеко не простим трудягам фермерам, а хитрожопим баригам скупникам , які під шумок типу ми бідні-нещасні задля своїх ненаситних інтересів знищують економіку такого ненависного сусіда поляка..

        • так і є) саме смішно читати в інсті коменти з прокльонами від тих, хто, чи чиї батьки все життя пролизали дупу польському пану за тих пару злотих, возили йому файки та вудку з спиртякою,а тепер той пан вмить став недобрий!:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя