<

Польська поліція назвала ймовірну причину ДТП автобуса Херсон-Гданськ

20:08 | 27.01.2024 / Новини / , , /
Перегляди
523
/ 1 коментар

Водій українського автобуса сполученням Херсон-Гданськ на повороті дороги, ймовірно, втратив контроль над транспортним засобом, що призвело до ДТП поблизу польсько-українського кордону вранці 27-го січня.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомила представниця відділу контактів із ЗМІ поліції Люблінського воєводства (Польща) Малгожата Сковронська.

«За попередніми даними, водій автобуса Setra не впорався з керуванням на повороті і це призвело до того, що транспортний засіб перекинувся», – повідомила поліцейська.

За її словами, перевірка на алкотестері показала, що обидва водії були тверезими.

Вона зазначила, що ДТП сталася близько п’ятої ранку (за київським часом) на дорозі місцевого значення в населеному пункті Големб’є. В автобусі перебували 59 пасажирів, а також двоє водіїв – усі громадяни України. До лікарень у Грубешові, Замосці і Томашові Любельському перевезено 20 осіб.

«Ніхто з постраждалих не отримав дуже серйозних травм», – наголосила Сковронська.

Вона додала, що решті пасажирів надано тимчасовий притулок у світлиці в населеному пункті, де сталася автопригода.

Представниця поліції поінформувала, що на місці ДТП на цей момент ще працює поліція і прокурор, який вирішуватиме, якими будуть подальші дії щодо водія українського автобуса.

Як передавало агентство, речник МЗС Олег Ніколенко у суботу вранці повідомив, що генеральне консульство України в Любліні взаємодіє із польськими правоохоронцями задля з’ясування всіх обставин ДТП, тримає на контролі лікування постраждалих громадян. Вирішується також питання надання перевізником іншого автобуса для пасажирів.




один коментар
  1. дорога як скло.
    певно їхній мер також тільки по бумагам дорогами займається

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота